Image
Problemen oplossen op afstand

In heel wat gevallen kunnen we vanop afstand computerproblemen verhelpen. Het is met andere woorden niet nodig om een verplaatsing te maken en om te sleuren met een zware computer.

Of we nu bij u thuis zijn of de hulp bieden op afstand, in beide gevallen kunnen we alleen maar uw probleem verhelpen door mee te kijken op de computer en het probleem in te zien. Na telefonisch contact zullen we u vragen om een bepaald programma (te downloaden vanop onze website) op te starten. Op het moment dat er een verbinding tot stand is gebracht (en alleen dan) zien wij hetzelfde als wat u ziet op uw beeldscherm.

Er zal meestal ook iets moeten worden gewijzigd / aangepast, om het probleem op de computer op te lossen.  Afhankelijk van het specifieke probleem zal er soms diep in uw systeem moeten worden gekeken, echter kijkt u telkens mee. Daarbij blijft u altijd de volledige controle houden over uw eigen computer.

U mag er op vertrouwen dat alle informatie die gezien wordt op de computer niet zonder uw (expliciete) toestemming wordt gebruikt en dat al onze medewerkers zijn gebonden aan een zwijgplicht / beroepsgeheim.

Een probleem? Aarzel niet om ons te contacteren...